Merk logo

SSSTUDIO RELAX bij Wooncentrum Walinga in Harlingen

Een relaxfauteuil is heel persoonlijk. Daarom wilt u een fauteuil die goed bij u past. Bij Wooncentrum Walinga in Harlingen zorgen we daar graag voor! Met persoonlijk advies dat nét even verder gaat en geheel vrijblijvend.

Image slide
Ssstudio Relax
Ontdek je bij Wooncentrum Walinga in Harlingen
Maak een afspraak

UW PERSOONLIJKE RELAXFAUTEUIL

Relaxfauteuils zijn er in vele soorten en maten. In de Ssstudio Relax nemen onze specialisten graag de tijd om u te helpen bij het maken van de beste keuze. Zo weet u zeker dat u een fauteuil heeft die bij u past. Dat is pas maatwerk dat nét iets verder gaat!

"Onze specialisten helpen u graag met het uitzoeken van de relaxfauteuil die het beste bij u past."


Neem contact met ons op

COMFORTABEL ZITTEN

De relaxfauteuils uit de Ssstudio Relax collectie hebben 4 standen voor optimaal zitcomfort. Zitten, relaxen, liggen en een sta-op stand.

Zitten
Zitten is de actieve stand van de relaxfauteuil. De stand waarin u bijvoorbeeld lekker een boekje kunt lezen of televisie kijken.

Relaxen
Wilt u wat meer ontspannen? Dan is de relax-stand ideaal. Deze leunt iets achterover. Vaak in combinatie met een voetensteun.

Liggen
Wilt u echt volledig ontspannen? Dan kunt u de fauteuil volledig achterover leggen. Samen met de ondersteuning van de voeten is dit ideaal om heerlijk te ontspannen of lekker naar muziek te luisteren.

Sta-op
De Sta-op stand zorgt ervoor dat u gemakkelijk kunt opstaan en weer gaan zitten.