Bekijken als Grid Lijst

28 Items

Pagina
Toon:
9 / 15 / 30
Bekijken als Grid Lijst

28 Items

Pagina
Toon:
9 / 15 / 30

Stoelen in Harlingen

De stoelen in onze collectie zijn heel divers. Je bent welkom bij Wooncentrum Walinga in de regio Harlingen en Leeuwarden om door ons assortiment te snuffelen en vooral ook de stoelen uit te proberen.

Stoelen zijn gebruiksvoorwerpen waar je veel gemak van kunt hebben. Het is dus verstandig om daarin goede keuzes te maken. Het comfort moet bij jouw verwachtingen aansluiten. Daarnaast is het mogelijk dat je stoelen kiest die in je interieur passen. Daarbij kun je gaan voor een neutraal uiterlijk, of je maakt er een eye-catcher van. Zo zie je vaak verschillende eetkamerstoelen rondom een tafel of een opvallende fauteuil in het interieur. 

Het is raadzaam goed na te denken over het formaat van je stoel. Een eetkamerstoel moet bijvoorbeeld niet te hoog of te laag zijn bij je tafel. En een grote fauteuil staat mooier in een grote ruimte dan een kleine. Formaat speelt dus een rol bij de keuze die je maakt. 

De vorm is ook bepalend. Fauteuils en eetkamerstoelen zijn er in verschillende vormen en uiterlijken. Ga je voor leuningen, een hoge zit, ronde of hoekige vormen? Ook is er vaak keuze uit meerdere stof- en leerkwaliteiten. Wil jij op zacht stof zitten, of ga je voor praktisch maar stijlvol leer? Onze meubels zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen. Dan is er nog de kleur. Zoek je een kleur die bij je interieur past of ga je voor die opvallende eye-catcher? Jij bepaalt. Sommige stoelen zijn ook nog eens elektrisch bedienbaar. Lekker gemakkelijk en comfortabel. 

Onze stoelen passen in verschillende interieurstijlen. Of je nu van minimalistisch, gezellig of botanisch interieur houdt, wij hebben een stoel die erbij past en die zeer comfortabel is. 
Kom gerust langs bij Wooncentrum Walinga in de regio Harlingen en Leeuwarden en laat je door onze professionals adviseren bij het kiezen van de juiste stoel. Ga er vooral ook even in zitten, zodat je weet hoe het voelt.