Merk logo

Flits collectie bij Wooncentrum Walinga in Harlingen

Wat is jouw stijl? Ontdek het met de Flits woonstijlen bij Wooncentrum Walinga in Harlingen. Al jarenlang het vertrouwde adres voor voordelige meubels, bij jou in de buurt! Bekijk de prachtige collectie in de showroom van Wooncentrum Walinga in Harlingen.

  1. Home breadcrumb
  2. Modules breadcrumb
  3. Flits - Algemeen
Image slide
Meubels om van te genieten bij Wooncentrum Walinga
Ontdek de complete collectie in Harlingen
Bekijk hier de collectie

Banken bij Wooncentrum Walinga

De bank is de plek waar je bijkomt van een lange dag, waar je even indommelt. Flits banken zijn gemaakt om jou te laten ontspannen. Even bijpraten, wat lezen of gewoon lekker luieren: de banken bij Wooncentrum Walinga laten je genieten van het moment.


Bekijk onze banken collectie

Onze fauteuils

Een fauteuil is jouw eigen plekje. Zit je goed? Hier kun je nieuwe plannen bedenken, goede gesprekken voeren en heerlijk zitten. De fauteuils zitten niet alleen perfect, ze staan ook geweldig in verschillende interieurs. Kijk bij Wooncentrum Walinga in Harlingen welke stijl het beste bij jou past.


Bekijk onze collectie fauteuils

Onze collectie meubels in Harlingen

Met onze meubels verzeker je jezelf van het beste. Thuiskomen en wegdromen in een heerlijke fauteuil of bank. Met een eetkamer creëer je een ontspannen setting voor iedere maaltijd. Ontdek deze meubels bij Wooncentrum Walinga in Harlingen.

Eettafels in Harlingen

Een fijne eettafel maakt iedere maaltijd een moment van ontspanning. Een snel ontbijt of een uitgebreid diner beleef je anders in een prettig ingerichte eetkamer. Zorg voor stoelen die prettig zitten, zodat je lekker kunt natafelen. Voor een ongedwongen sfeer kies je voor onze eetkamers. Nieuwsgierig geworden? Laat je inspireren bij Wooncentrum Walinga in Harlingen.


Bekijk onze collectie eettafels